More info in BAHASA INDONESIA klik here..!!

Pasar Raya Indonesia

Muziek, Culturele Voorstellingen, Producten, Tentoonstelling, & Culinair

Culturele en culinaire diversiteit gepresenteerd op één groot  cultureel  festival; dit is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met: PASAR RAYA INDONESIA!

Pasar Raya Indonesia is een weerspiegeling van alle rijkdommen die Indonesië te bieden heeft. Dit wordt gerealiseerd door de vertoning van Indonesische producten in de vorm van: ambachten, accessoires, batik en een verscheidenheid aan Indonesische voedingsmiddelen en specerijen.

Door middel van een culinaire tour illustreren wij de aantrekkingskracht van de Archipel met typische en authentieke gerechten. Variërend van gebak tot snacks zoals, Es Cendol, Siomay, Empek-empek, Bakso, Rujak, Saté Ayam en Kambing, Rendang, Nasi Goreng en Rames, Bubur Ayam, diverse groenten gerechten, en zelfs lokale specialiteiten. Dit alles zal geserveerd worden op de Bazar Makanan.

Met maar liefst 30 eet- en 5 marktkramen, én de Undian Berhadian (Doorprize) waarbij je interessante prijzen kunt winnen, zal Pasar Raya Indonesia een gezellige bedoening worden. Pasar Raya Indonesia zal plaatsvinden in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk van vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017.

Door het succes van Pesta Rakyat heeft dit festival in de voorgaande jaren ongeveer 11.000 bezoekers vanuit verschillende achtergronden naar Wassenaar getrokken. Allemaal verzameld op één plek om saamhorigheid en een gevoel van “Indonesië zijn” te creëeren in Nederland.

Dit jaar zal Pasar Raya Indonesia nog groter zijn dan voorgaande jaren! Er is nog meer participatie vanuit de Indonesische gemeenschap en maatschappelijke organisaties, die allen zullen helpen op de Bazar Makanan en met de verkoop van Indonesische producten.

Dus kom langs en geniet van wat de Indonesische Archipel te bieden heeft op het gebied van cultuur en cuisine hier in Nederland, op:

PASAR RAYA INDONESIA
vrijdag, zaterdag & zondag
15, 16 & 17 SEPTEMBER 2017
De Broodfabriek,
Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

*voorheen Pesta Rakyat

Follow Us